Samtykkeerklæring - Nyhedsbreve

Samtykkeerklæring for nyhedsbreve:

Ja tak – jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Hjørring Kirkekontor og accepterer vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev

 VILKÅR FOR MODTAGELSE AF NYHEDSBREVE

UDGIVER AF NYHEDSBREVENE

Nyhedsbrevene er en service, der udbydes af Hjørring Kirkekontor for Sct. Catharinæ, Sct. Hans og Sct. Olai sogne.

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:

Hjørring Kirkekontor

Torvet 4

9800 Hjørring

E-mail: sanktcatharinae.sogn@km.dk 

OPLYSNINGER DER INDSAMLES

For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler Hjørring Kirkekontor som udgangspunkt alene din oplyste e-mail adresse og mobilnummer.

Der indsamles oplysninger til brug for tilmelding til konfirmation, juniorkonfirmander, babysalmesang mm.

OPLYSNINGERNE BRUGES TIL

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve eller arrangementer, bruges din e-mail adresse samt mobilnummer til udsendelsen af nyhedsbreve og SMS som indeholder information om arrangementer i sognets kirker.

Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.

Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet, af nyhedsbreve, så indhold er relevant, aktuelt og ikke fylder hele din indbakke.

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.

RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved at kontakte os på sanktcatharinae.sogn@km.dk

 AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER

Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes ved at sende en mail til sanktcatharinae.sogn@km.dk.